NA PROBAMA JE NIJE BILO, A ONDA SE OGLASILA SA OVOM PORUKOM: O njoj ovih dana BRUJE SVI, šta li će biti večeras?
Foto: Jessica Gow/TT / Shutterstock Editorial / Profimedia

mnoge interesuje

NA PROBAMA JE NIJE BILO, A ONDA SE OGLASILA SA OVOM PORUKOM: O njoj ovih dana BRUJE SVI, šta li će biti večeras?

Nije učestvovala u dvema eurovizijskim probama

Objavljeno:

Predstavnica Irske na Evroviziji, Bambie Thug, nije učestvovala u dvema eurovizijskim probama, od kojih je jedna uključivala defile zastave zemalja učesnica.

Nakon toga oglasila se na Instagramu, gde je napisala da je "došlo do situacije za koju je zaključila da zahteva hitnu pažnju organizatora".

"EBU je ozbiljno shvatio tu situaciju i raspravljamo o tome šta činiti. To znači da sam propustila kostimografsku probu. Žao mi je zbog fanova koji su došli da me vide. Nadam se da se vidimo večeras na sceni", napisala je Bambie.

Bambie Thug
foto: Instagram/bambiethug

Inače, irska predstavnica ima najviše pregleda na Jutjubu, nakon Bejbi Lazanje.

Pre ovog izjavila je da je ceo irski tim plakao kad su saznali da se Izrael kvalifikovao za finale takmičenja. Na konferenciji za novinare nosila je palestinsku maramu i irsku zastavu.

"To je potpuno zasenilo sve, protivi se svemu što Evrovizija treba da bude", dodala je.

"Ovde se radi o velikom zajedništvu, a njihovoj predstavnici nisu dozvolili ni da nas upozna. Ne daj Bože da razgovaramo i razmenimo neke stavove. Ovo je definitivno pokvarilo raspoloženje", rekla je.

"Bojim se da ćemo izgubiti puno glasova zbog bojkota i da će zbog toga neko drugi dobiti veće šanse za pobedu. Ali ima 200 miliona gledalaca i mislim da se, bez obzira na to, naša izvedba ističe", izrazila je bojazan.

Bambie je rođena kao devojčica u Corku 6. marta 1993. godine. Identifikuje se kao nebinarna osoba i preferira da se za nju koriste zamenice "oni". Bambie je u ranom detinjstvu dijagnostikovan ADHD, odnosno poremećaj pažnje i hiperaktivnosti.

Bonus video:

11:14

Poslednji intervju Teya Dore pred polazak za Malme

(Espreso/Kurir/L.S/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.